Free hand bonding

Za one koje žele poboljšati svoj osmijeh, a ne bi htjeli brusiti svoje zube niti za keramičke ljuskice niti za keramičke krunice, free hand bonding je izbor.
Pacijenti često dolaze i spremni su uljepšati svoj osmijeh, no ono što ih odvraća od svega jest diranje u tvrde zubne strukture, žele sačuvati svoje zube. Keramičke ljuskice zahtijevaju minimalnu preparaciju, ali je ipak zahtijevaju, a to pacijente onda često odvraća od cijelog postupka.

Postoji značajan niz rješenja koja možemo uzeti u obzir da bi nadoknadili slomljeni dio zuba, poboljšali proporcije i oblik zuba ili redizajnirali vaš osmijeh u cijelosti. Što god taj postupak zahtijevao mi ćemo vam pomoći da pronađete najkonzervativnije (poštednije) i efektivnije rješenje da bi vas zadovoljili kako na estetskom tako i na funkcionalnom planu.

O čemu se zapravo radi?

Dentalna tehnologija je zadnjih godina napravila veliki iskorak usavršavanjem kompozitnih materijala koji se inače koriste za ispune (plombe). Ti materijali su se značajno približili svim svojstvima zubne cakline i kao takvi se mogu upotrebljavati za redizajn osmijeha uz nikakvo zadiranje u zdrave zubne strukture. Osnova im je napravljena od staklo keramike isto kao i kod keramičkih ljuskica, što znači da su estetski u skladu s preostalom bojom zuba.

Materijali su odlični, ali ono što donekle predstavlja problem jest to što nije baš jednostavno pogoditi sve karakteristike prirodne boje zuba, potrebna je posebna vještina, tehnika, znanje i iskustvo doktora dentalne medicine. No vještina je imitirati prirodu zar ne? Naš tim u tome vidi izazov!
Za više informacija kontaktirajte nas na +385 1 5802 333 / +385 1 5802 334 ili nam , odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.