Izbjeljivanje-najčešća pitanja

Koliko dugo traje izbjeljivanje?
U ordinaciji izbjeljivanje traje 45 minuta do 1 sat.
 
Što je to ZOOM lampa za izbjeljivanje?
ZOOM lampa je najpoznatija lampa na svijetu za izbjeljivanje, a koristi se da bi se pojačao učinak sredstva za izbjeljivanje kako bi što bolje izbijelili Vaše zube. Nakon ZOOM 2 lampe koja ima ponešto slabiji učinak, Philips je napravio novu PHILIPS ZOOM Advanced Power lampu temeljenu na LED tehnologiji koja jamči bolje rezultate izbjeljivanja.

Što treba znati prije izbjeljivanja zubi?
Keramičke krunice, mostovi kao i kompozitni ispuni (bijele plombe), nisu podložni izbjeljivanju što znači da ukoliko planirate promijeniti osmijeh bitno je da se izbjeljivanje napravi prije svega ostalog.
 
Koliko mogu očekivati da će mi zubi ostati izbjeljeni?
Nakon što ste izbjelili zube, Vaš blistav novi osmijeh ostaje za duži vremenski period, no koliko dugo, to ovisi o svakom pojedinom pacijentu, njegovoj ishrani i redovitom održavanju zubne higijene.

Da li izbjeljivanje oštećuje zube?
Izbjeljivanje dokazano ne oštećuje zubnu caklinu. Poslije izbjeljivanja moguće je da su zubi osjetljiviji, no to smatramo normalnom pojavom koja ubrzo prestaje.
 
Za upute nakon izbjeljivanja, pogledajte naš kutak za pacijente.
Za više informacija kontaktirajte nas na +385 1 5802 333 / +385 1 5802 334 ili nam , odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.